Praktisk

Medbring ( gerne med navn på):

  • Bleer.
  • Skiftetøj fra top til tå, fra yderst til inderst, efter årstiden.
  • Dyne og dynebetræk.
  • Evt. sutter, sutteklud, puttebamse, hvis jeres barn bruger dette.
  • Hvis der er noget specielt kost jeres barn skal have, og det ikke kan fåes i det nærmeste supermarked, skal i selv medbringe dette.
  • Hjemmesko.
  • I må gerne selv medbringe solcreme til jeres barn (gerne med navn på), hvis i har et bestemt produkt i gerne vil have jeg bruger til netop jeres barn ellers har jeg selv mærket Derma stående faktor 30.

(I bedes medbringe tøj, halstørklæder og huer uden snore i, af ren sikkerhedsmæssige årsager.)

Jeg har barnevogne med godkendte seler, så det behøver i ikke medbringe.

Forsikring

Jeg vil anbefale at i undersøger, om jeres barn er dækket af jeres familie- og ulykkesforsikring. Hvis barnet ikke er dækket, så få lavet en forsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Tumlingerne har ikke mulighed, for at tegne en forsikring, der dækker jeres barn.

Sygdom

Børnene skal selvfølgeligt være raske, når de bliver afleveret hos mig. Dvs. de skal kunne være med til de daglige aktiviteter. Løber næsen lidt eller hoster de, er de selvfølgeligt stadig velkomne, hvis de ellers er friske nok til at kunne deltage i de daglige aktiviteter.

Ring gerne til mig inden kl 8, hvis jeres barn er syg og det ikke kommer, så jeg kan planlægge dagen derefter. Ring eller skriv gerne, når jeres barn er raskt igen og det kan komme igen dagen efter.

Bliver jeg syg, vil i senest få en sms fra mig kl 6:15. Jeg ser gerne at i skriver tilbage som bekræftelse på at I har set beskeden. I sørger selv for pasning af jeres barn, når jeg er syg. Når jeg er rask igen, skriver jeg en sms til jer senest kl 16 og jeres barn kan komme igen dagen efter.

Ferie

Jeg varsler selvfølgeligt ferie i god tid. I sørger selv for pasning af jeres barn, når jeg holder ferie.

Ferieplan laver jeg 1 år frem.(Vil blive opdateret snarrest)

Ferie i 2021 fra og med (6 uger og 6 dage):

Vinterferie: Uge 7

Den 8. februar, 15, februar, 22, februar.

Påske: Den 1.- 5. april.

Fredag den 14. maj

Sommerferie: Uge 29, 30, 31

Efterårsferie: Uge 42

Juleferie: Den 23., 24., den 27.- 31. december.

Der kan forekomme få feriedage til møder og kurser, udbudt af Børn og Unge i Aarhus kommune. Jeg varsler disse så tidligt, som muligt incl. de resterende feriedage.

Tumlingerne holder lukket i weekender og alle officielle helligdage, dog holder Tumlingerne åbent 1. maj og på Grundlovsdag den 5. juni.

Der er en enkelt plads tilbage i Tumlingerne 2021.