Om mig

Jeg hedder Tina, er 37 år og bor i et hus i Lisbjerg med min mand, Thomas, der arbejder som ingeniør, vores 2 børn Mikkel og Maja og vores kat, Basse, som ikke er sammen med de børn jeg passer.

Tumlingerne ligger i Lisbjerg i Aarhus Nord tæt på Kasted, Ølsted, Terp, Skejby, Trige, Elev og Lystrup.

Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper samt tandklinikassistent. Fra disse uddannelser har jeg tilegnet mig en del viden og erfaring i forhold til at hjælpe andre mennesker, hvilket jeg holder meget af. Jeg har selvfølgelig også i kraft af mine uddannelser opnået en del viden og erfaring med bla. hygiejne og har i årenes løb været igennem flere førstehjælpskurser. Jeg har erfaring som pædagogmedhjælper fra flere vuggestuer og ikke mindst 9 års erfaring fra mine egne børn.

Jeg har altid gerne villet arbejde med børn. Idéen stammer helt fra barnsben, da min mor var dagplejer i mange år. Jeg er dermed vokset op i et hjem, hvor jeg har fået en del kendskab til netop dette fag. Nu er jeg selv kommet godt igang med faget og jeg nyder hvert sekund. Det er det bedste job jeg kunne tænke mig, nemlig at hjælpe de små tumlinger godt på vej.

Der er kun en enkelt plads tilbage i Tumlingerne 2022.